Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

Medium.nl

laatste getuigenissen over mediums

Getuigenis over Anne-Fleur

Dank voor het mooie gesprek Anna Fleur . Scherpe waarnemingen . Echt een bijzonder medium . Ik ga je zeker nog eens bellen . Liefs i ( het engel meisje , je noemde me een bloem ;) ) .

i Bezoek pagina Anne-Fleur

Getuigenis over Gunter

Dankjewel voor je eerlijke gesprek en je openheid en je persoonlijke verhaal dat je met me deelde . Dat waardeer ik erg . Ook dan voor je mooie woorden over mij die me zelfs ontroerde . En voor de hulp die je me bied. Liefs i .

I Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Nina

Nina. Een TOPPER. we bellen al jaren de ene keer wat vaker dan de andere keer. Maar ik heb heel veel aan jou als ik voor mezelf de antwoorden even niet meer weet. Je luisterend oor en begrip waar ik dan op kan terug vallen en je open en eerlijkheid waar ik.echt wat aan heb en mee kan. maar het belangrijkste is dat al jaren alles wat je zegt uit gekomen is / uitkomt. Alles wat je me zegt of voorspeld klopt en gebeurd dan ook echt. Die gedachte is een heel fijn iets om me aan vast te houden in onzekere periodes. ben er heel blij mee dat ik jouw ooit jaren geleden is Ben gaan bellen en we zullen elkaar nog vaak spreken. Voor mij is nina de beste.

A Bezoek pagina Nina

Getuigenis over Derya

Schatje, ik hoop je vanavond te kunnen spreken. Heb je zo hard nodig. Je sleept me er altijd doorheen. Liefs Rabia.

Rabia Bezoek pagina Derya

Getuigenis over Amber

Dank u voor u aangename gesprek. Ik blijf er in geloven .
Dat alles goed komt.
Je hebt me de kracht gegeven . Dank u. Ik hou je op de hoogte. Xxx.

Sterre Bezoek pagina Amber

Getuigenis over Luna M

Heel fijn en duidelijk gesprek gehad met Luna m . Prachtige voorspelling waarvan ik meteen wist over wie dit gaat . Bijzonder hoor Luna . Je hebt me echt hoop gegeven . Dank daarvoor . Ik hou je op de hoogte .

I Bezoek pagina Luna M

Getuigenis over Meine

Meine bedankt voor je luisterend oor.

Cherida Bezoek pagina Meine

Getuigenis over Sabrina.P

Lieve sabrina, wauw ik heb je net aan te telefoon gehad. Wat jij allemaal weet te vertellen, was echt onder de indruk. Ik zal je zeker nog eens bellen. Veel liefs. L.

Anoniem Bezoek pagina Sabrina.P

Getuigenis over Odette

Zeer gedetailleerd, altijd met hetzelfde geduld. Meelevend kijkend naar de gebeurtenissen. Mooi. Dankjewel.

Evelien Bezoek pagina Odette

Getuigenis over Anke

Heel erg bedankt boor het fijne en warmte gesprek mooi bootschappen dankjewel .

Ann Bezoek pagina Anke

Getuigenis over Sabrina.P

Echt een TOPPER . Mooie uitleg, super.

M Bezoek pagina Sabrina.P

Getuigenis over Mano

veel geluk. je gaat het goed doen. veel liefst feya.

FEYA Bezoek pagina Mano

Getuigenis over Jarno

Lieve jarno. Wat ben jij goed. Ik had een gesprek met u en binnen een paar minuten heb ik een hele andere denkwijze, wat mij veel blijer maakt en een veel lichter gevoel. Echt super. Dankjewel jarno. Ik ga u zeker vaker bellen. Lieve gr uit Friesland.

Anoniem Bezoek pagina Jarno

Getuigenis over Odette

Dank je wel Odette, nu kan ik toch rustig slapen. Slaap lekker.

EB Bezoek pagina Odette

Getuigenis over Poppy-Jo

Op oudejaarsavond een tegenvaller te horen gekregen en ik daarop jou gebeld heb. Het was een fijn en geruststellend gesprek. Dank daarvoor. X.

M. Bezoek pagina Poppy-Jo

Getuigenis over Exena

Exena is geweldig, luchtig, serieus, weet waar ze het over heeft en weet waar ze moet helpen. Absoluut een oprecht en zuiver medium, dat weet ik, dat voel ik. Dank je voor je steun en de steun mijn eigen weg te (gaan) bewandelen.
Liefs .

KP Bezoek pagina Exena

Getuigenis over Lenie

Lieve lenie, bedankt nogmaals voor de fijne gesprekken en de healing. Je bent ontzettend bekwaam want ik voel me rustig. Heel erg bedankt wederom.

Liefs Sandra.

Sandra Bezoek pagina Lenie

Getuigenis over Lenie

Bedankt voor uw mooie inzichten en reading.ik ben u heel dankbaar. U geeft zuivere en liefdevolle antwoorden en u hebt mij een stukje lichter gemaakt. U bent een aanwinst voor deze lijn. Sorry alleen dat ik u zoveel vroeg. Ik ga doen wat u zei:voor mezelf staan. Ik zal u beslist weer raadplegen.

Liefdevolle groet,
SH.

Sandra Bezoek pagina Lenie

Getuigenis over Anne-Fleur

Sorry Anne fleur. Er was me iemand voor met terugbellen. Bedankt voor de reading. Nu weet ik wat te doen. Ik spreek je hoop ik nog eens.

Sandra Bezoek pagina Anne-Fleur

Getuigenis over Odette

Lieve medium Odette, Wat heb jij een gave. Je bent voor mij nummer 1 en meer dan vijf sterren waard. Meerdere voorspellingen zijn uitgekomen, maar deze van mijn nieuwe baan was een superlegging en heb je goed gezien. Ik heb de job en begin in januari 2019. Zo gedetailleerd jij het kan vertellen kan jij als enige. Het staat niet in je profiel maar jij bent ook een sublieme mental coach voor mij. Door jou kan ik weer verder en ben ik altijd dankbaar dat ik je mag spreken. Medium Odette dankjewel voor jouw mooie consulten en voor nu wens ik je fijne feestdagen en nog meer mooie voorspellingen voor 2019. Groet, Lilian.

Lilian Bezoek pagina Odette

Getuigenis over Kaatje

Bedankt voor uw heldere inzichten en fijn consult. U leest mijn energie heel goed. Ik heb veel aan uw adviezen. Ik hoop u zeker nog eens te spreken. Sorry van het abrupte einde. Bedankt, liefs van Sandra .

S Bezoek pagina Kaatje

Getuigenis over Anke

Ik vond het gesprek erg prettig en duidelijk. Heb er vertrouwen in dat de voorspellingen uitkomen dank je wel voor het mooie gesprek.

Esther Bezoek pagina Anke

Getuigenis over Nina

Nina. We kennen elkaar al jaren en jij hebt me bijgestaan in mijn ontwikkeling met alle ups en downs grappige en gekke momenten. Je kaartjes en je intuitie liegen er niet om: vrijwel elke uitspraak klopt. Hardstikke bedankt X iris.

Irid Bezoek pagina Nina

Getuigenis over Olga

Olga, de krediets waren erdoor. was een hele tijd terug dat ik je gesproken had. Dankzij jouw hulp en voorspellingen heb ik de afgelopen 2 jaar goed doorstaan en inderdaad zoals je zei, mijn geduld is beloond op relatie vlak. Ook op studievlak heb jij me aangespoord om verder te gaan aanstaande zaterdag is het zover hopelijk zal ik ook van de eerste keer slagen. Zoals je zegt ik heb niets te verliezen dus ook niet te vrezen, heb ik het dan ben ik een geluksvogel en anders doe ik het gewoon opnieuw. Vingers crossed. Was heel fijn om je terug gehoord te hebben. Geniet van je avond x.

F. Bezoek pagina Olga

Getuigenis over Lili

Ik heb deze Dame al twee maal gebeld . ik wil u bedanken voor u eerlijkheid . geduld en goede advies u heeft een klant erbij .

R Bezoek pagina Lili

Getuigenissen op mobiel.Medium.nl

Als u een getuigenis over een van onze mediums plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere mediums.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een medium. Kies eerst een medium en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze mediumspagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

mediums-team

Bel met onze mediums

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven