Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

Medium.nl

laatste getuigenissen over mediums

Getuigenis over Soraya

Ik heb een geweldig gesprek met u gehad. Alles klopte wat u zei over hem en over mij. Voor het eerst heeft iemand mij verteld wat er bij mij speelt. En voor het eerst dat ik zijn karma ben. Helaas werd de verbinding verbroken. Bel u zeker weer terug. Goede raad gehad. U krijgt een dikke tien.

Jen Bezoek pagina Soraya

Getuigenis over Mierke

Zeer fijn, accuraat. Dankjewel.

Kindercoach in spé Bezoek pagina Mierke

Getuigenis over Monique

Heel erg bedankt voor de goeie telefoon gesprek de verbinding werd verbroken en zal wachten wanneer het uit gaat komen je bent een super lieve vrouw heel erg bedankt waar iedereen haar aan bedankt .

Patricia Bezoek pagina Monique

Getuigenis over Beau

Bedankt je hebt dingen gezegd wat klopt en hoe ik het beste aan kan pakken en goeie tips heel erg bedankt .

Patricia Bezoek pagina Beau

Getuigenis over Chantal

Super lieve vrouw. Ben altijd blij als ik haar gesproken heb.

Linda Bezoek pagina Chantal

Getuigenis over Chantal

Wat een lieve vrouw was de moeite waard ben benieuwd. Zodra mijn voorspelling uitkomen zal ik u op de hoogte brengen dankjewel.

Gr. A 15/5.

Angela Bezoek pagina Chantal

Getuigenis over Yellow

Dankjewel was een mooi gesprek kort maar krachtig en erg duidelijk waar een wil is een weg. Ik kom op de eerste plaats en dan een andere komt allemaal goed.

Gr. A.

Angela Bezoek pagina Yellow

Getuigenis over Yellow

Jeetje. lieve Yellow ik wil u erg veel bedanken voor uw Reading die met zoveel liefde is gedaan. Ik voel u door heel mijn geest en raakt me zo enorm. Alles maar ook alles klopt wat u zegt zelfs qua gevoel. Ik word er gewoon emoties van omdat u mij de kern laat zien waar het omgaat.
Ik had geen credits meer maar wil u op deze manier hartelijk bedanken.
Pffff. u bent super goed en zeker de moeite waard. Ik vertrouw op wat u heeft voorspeld Ik bel u gauw terug.
Veel liefs.

M Bezoek pagina Yellow

Getuigenis over May Kensley

Lieve May, dank je wel voor je wijze woorden en advies. Je bent een schat van een mens eerlijk en oprecht. Zonder wat te zeggen wist jij precies te vertellen wat er afspeelt in mijn leven. Voor mij ben jij de beste. Helaas verbrak mijn verbinding maar ik zal je zeker weer gauw bellen. Heel veel liefs van mij het meisje waardoor beide emotioneel.

Hoop Bezoek pagina May Kensley

Getuigenis over Morgane

lieve Morgane, ook in deze bizarre tijd geef je me moed en vertrouwen. Je voorspellingen komen ook uit. Bedankt, ik bel je snel terug .

femke Bezoek pagina Morgane

Getuigenis over Anke

Jij geeft mij heel veel rust en bevestiging zodra ik weer verder kan gaan. Jij hoort heel snel weer van mij.

Diana Bezoek pagina Anke

Getuigenis over Gabie

Wat een lieve meid heeft een luisterend oor is meelevend. Reading is zuiver en oprecht en erg duidelijk en zoekt tot de bodem uit wat er allemaal speelt. Totale plaatje moeite waard om met Gaby in contact te komen. Dankjewel lieverd en bedankt weer voor alles. Groetjes, Angela.

Angela Bezoek pagina Gabie

Getuigenis over Greet

Greet je bent keigoed. Je wist dingen te vertellen die je niet kon weten. Je bent echt een zuiver persoon. Ga zo door. Raadt iedereen aan jouw te bellen. Groeten.

Geak1968 Bezoek pagina Greet

Getuigenis over Beau

Een aantal weken geleden gebeld. Ik was onzeker en had twee jaarcontracten. Bang dat ik niet verlengd zou worden, vertelde jij me dat het allemaal goed zou komen. Ik zou twee vaste contracten aangeboden krijgen. En ja hoor.
Ik heb inderdaad nu twee vaste contracten en dat in de Corona tijd en onderwijs. Bel Beau, recht door zee ook met de kritische kanttekeningen en de voorspellingen komen uit.

Isabel Bezoek pagina Beau

Getuigenis over Domi

Domi is kort maar krachtig en dingen waar ik mij kan in plaatsen.

Groetjes Angela.

Angela Bezoek pagina Domi

Getuigenis over Gabie

Zojuist gesproken over de man met zijn koppigheid die in zijn sop moet gaar koken op dit moment. Gabie je bent een topper. Zoveeel herken punten die je wist te benoemen alsof je de situatie aanvulde en meteen wist waar het over ging. alles wat je zei dat klopte gewoon. Ben zo blij je gesproken te hebben het geeft me weer kracht en vertrouwen. Ik hou je zeker nog op de hoogte.

Ki Bezoek pagina Gabie

Getuigenis over Desteny

Oh lieve Desteny, wat ben ik blij met je. Het maakt niet uit hoe vaak ik je bel (soms wel een paar keer per dag). Je zit altijd juist met wat je doorkrijgt. Of ik nou voor 1 minuut bel of wat langer het maakt je helemaal niks uit. Je bent er echt om mensen te helpen ook is het soms niet leuk om de waarheid te horen. Jij bent zo eerlijk, en zo hoort het ook. Je hoort me gauw XOXO :).

Cynthia Bezoek pagina Desteny

Getuigenis over Jos

hoi Jos

ik wil mijn waardering uitspreken.
Ik kan altijd met mijn vraag bij je terecht
en tot nu is het uitgekomen.
ik bel je binnen kort.

concetta Bezoek pagina Jos

Getuigenis over Tess

Jij hebt het gewoon echt iedere keer goed. Nu ook weer met bijzonder werk wat ik mag gaan doen. De gesprekken zijn superfijn: geen gezweef of gezwats maar gewoon normaal :). Bedankt Tess. Ik ga knallen.

I Bezoek pagina Tess

Getuigenis over Joke

Ja, ik ga er werken. Joke had gelijk, ze zag groen licht. En het is inderdaad een go.

Ilse Bezoek pagina Joke

Getuigenis over Noura

Beste Noura, je hebt nog een keer de spijkers op de kop geslagen. Fantastisch. Gisteravond met elkaar gesproken en je hebt een hele puzzel in elkaar gezet. Top.

Nelly Bezoek pagina Noura

Getuigenis over Exena

Lieve Exena, heel erg bedankt voor de gesprekken die ik met u heb gehad. Het voelt erg vertrouwd om met u te praten. U weet onmiddellijk wat er heeft afgespeeld, wat er nu gaande is en wat er gaat gebeuren. U bent 1 van de weinigen op de lijn die echt de realiteit weet te vertellen. U heeft mij gerustgesteld en weer vertrouwen gegeven. Met uw gaven heeft u mij ontzettend geholpen.
U bent erg goed.
Ontzettend bedankt. Tot bellens, dikke knuffel Kristal.

Kristal Bezoek pagina Exena

Getuigenis over Carola

Lieve Carola, ik heb je vandaag wel een aantal keren gesproken. Je blijft geduldig en je hebt me gerust gesteld. Ik heb zeker duidelijke inzichten gekregen door onze gesprekken. Je bent super goed en de enige op de lijn die de realiteit goed kan weergeven.
Dankjewel lieve Carola. Tot Bellens weer.
Liefs en dikke knuffel M.

M Bezoek pagina Carola

Getuigenis over Petrus

De verbinding werd verbroken maar ik wil je hartelijk danken voor je wijze worden.

Joziet Bezoek pagina Petrus

Getuigenis over Friso

Bedankt Friso, altijd fijn om je te spreken. Je bent zo goed en bovenal eerlijk. Liefs, S.

S. Bezoek pagina Friso

Getuigenissen op mobiel.Medium.nl

Als u een getuigenis over een van onze mediums plaatst, dan zijn deze hier te lezen na goedkeuring door het webteam. Deze getuigenissen zijn ook zichtbaar voor andere gebruikers en alle andere mediums.

Een getuigenis kan u plaatsen op de detailpagina of profielpagina van een medium. Kies eerst een medium en klik vervolgens op de profielfoto. Onderaan deze mediumspagina kan u dan uw getuigenis plaatsen.

mediums-team

Bel met onze mediums

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven