Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Anne

Medium Anne

Medium  -  Heldervoelend  -  Contact overledenen     0900 0945 -     0903 416 36

Anne - PIN 2455

Medium - Heldervoelend - Contact overledenen

Bel Anne op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Ik ben een heldervoelend, ziend- en horend medium. Contact met overledenen, als die tijdens het gesprek aanwezig zijn. Ben transformatie regressietherapeut en kan healing geven op afstand. Sterk, in invoelen en beschrijven van personen, en hoe die tegenover u staan. Tevens leg ik kaarten, en kunt U met vele vragen bij me terecht. Anne.

Getuigenissen Anne

Wow. anne kan heel goed invoelen. echt super.

S

Het is niet helemaal wat ik wilde horen, maar ik ga zien of het uitkomt. Bedankt.

Cindy

Erg behulpzaam, geduldige helderziende. Eva.

Eva

Anne helpt mij enorm met haar goede inzichten. Ik word heel rustig als ik met haar in gesprek ben. Zij ziet heel goed wat er aan de hand is . Dankjewel anne.

Margot

Lieve Anne,
Hartelijk dank voor je hulp vandaag. Ik sta weer met mn voeten op de grond en kan weer blij zijn met alles. Je bent een topper. Dikke kus, Else.

Else

Lieve Anne
Je bent alles in een. Een compleet mens met de gave mij in mijn bewustzijn te stimuleren door feedback en bevestiging. Je oordeelt niet maar spreekt vanuit begrip waardoor ik mezelf toe sta mij beter te begrijpen. Ik weet dat de weg van liefde begint bij liefde voor jezelf. Dan alleen kan liefde en compassie voor de ander groeien. Bij deze hobbelige weg heb jij me toch bijgestaan door je inzichten en geduld. Bedankt voor alles.

Sandra

Anne is de 1e die precies kon aangeven, waar ik last van had zonder dat ik er over begon. Weet je hoe fijn het voelt als die bevestigd wordt. Ik ben heel blij met je consult. Harstikke bedankt.

joy

Anne kan je bij je oorspronkelijke pijn brengen zodat je het kan transformeren Nu. ik heb een paar gebeld en het heeft me iedere keer veel gegeven.

Ria

Anne, een hele prettige, rustige, wijze en doortastende persoon. Een heel warm gesprek waarin ze mij echt geholpen heeft. Van veel onverwerkt verdiet wist zij de oorzaak te vinden en het vervolgens te accepteren en een plek te geven. Heel mooi en heel veel aan gehad. een hele grote dankjewel en echt aan te raden. Liefs Astrid.

Astrid

Vaak aan de lijn en je helpt mij altijd zo goed. Heel erg bedankt Anne. Liefs L.

Lesley

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Anne

PIN 2455

Dit is de profielpagina van medium Anne. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven