Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Christelle

Medium Christelle

Helderziend  -  Heldervoelend  -  Helderwetend     0900 0945 -     0903 416 36

Christelle - PIN 2298

Helderziend - Heldervoelend - Helderwetend

Bel Christelle op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Met mijn gaven ben ik geboren van jongs af aan ben altijd eerlijk. Ook al is het negatief engelen en de gidsen zijn altijd aanwezig bij me. Leg al jaren de Lenormand kaartjes pendel geef healings tijdens ons gesprek door. Kom altijd direct to the point draai nergens rond en geef altijd een eerlijk antwoord al is het negatief. Men vraagt raad aan me en ik ben een tussen persoon die wat men me doorgeeft van hierboven de engelen gidsen. Ben opgevoed met mijn gaven die al vele keren contacteerden voor anderen en ook raad die klopte doorkreeg voor mezelf ben heel zuiver. Ik heb ook een luisterend oor en ben wijs door de jaren en kan ook met behulp van de gidsen je op het juiste pad zetten. En je een weg laten zien die soms beter is dan waar je nu in zit. Met licht en liefde, liefs Christelle.

Getuigenissen Christelle

Ik bel je zeker eens op.

M

Dank je wel. Precies wat ik nodig had.

EB

Fantastisch. Empathisch vermogen en verteld meteen hoe het zit, zonder dat jezelf informatie hoeft te geven. Kan heel veel uit de kaarten halen en het klopt allemaal. Christelle is een heel goed medium. Ik bel haar zeker terug. E.

Anoniem

dankjewel lieve Christelle voor het fijne gesprek. Je ziet dingen zo goed.
Hele fijne dag voor jou xx Karin.

Karin

Lieve Christelle, toen ik je belde verschoot ik me een hoedje je vroeg geen informatie begon de kaartjes de situaties uit te leggen en alles klopte .dit was ongelooflijk, je vraagt ook niets op voorhand en wat je zegt klopt helemaal. ook is er al 1 voorspelling uitkomen al heb ik je nog niet lang geleden gebeld .ik was zeer zeer tevreden bel je nog hoor liefs.

Kathy

Hallo Christelle, ik bel je nu toch al een geruime lange tijd en er is al zoveel uitgekomen. je bent een topper, hoop dat dit nu ook weer uitkomt wat je me vertelde, alles komt gewoon uit bij jou dank je wel Lieve.

Lieve

TOPPER. Oprecht DANK voor je duiding, steun en warmte. Ik hou je verder op de hoogte.

Patricia

Beste Christelle, blijkbaar konden we beiden niet slapen. Je wist mij rustig en kalm te maken. Je kan heel correct iemand en de situatie volledig beschrijven. Je bent echt een topper. Een aanrader van formaat. Bedankt, kat die niet kon slapen.

kat

Hallo Christelle, wat een ongelofelijk lieve vrouw ben je. Ik heb je vannacht gebeld omdat ik niet kon slapen. Je vertelde precies in welke situatie ik zit en gaf mij het vertrouwen dat het goed komt. Ik ben heel blij dat ik je gesproken heb. Bedankt voor je lieve woorden. Groetjes, Karin xx.

Karin

Dankjewel Christelle. voor je lieve woorden en inzichten.
Super xx Karin.

Karin

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Christelle

PIN 2298

Dit is de profielpagina van medium Christelle. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven