Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Evs

Medium Evs

Medium  -  Tarotkaarten  -  Spiritueel advies     0909 1919 -     0903 416 36

Evs - PIN 2675

Medium - Tarotkaarten - Spiritueel advies

Bel Evs op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Welkom bij mij voor het uitlezen van energie en advies hierbij mediums. Relaties, kinderen, problemen met zwanger worden. Autisme, narcisme, ADHD, borderline en andere typen energie. Families, groepen, huizen aan en verkoop, sfeer. Overledenen rouwverwerking vorig leven. Zakelijke ondernemingen oprichting, investeringen. huisdieren. Als je iemand zoekt voor een goed gesprek die luistert, anders naar de dingen kijkt en niet veroordeelt, zul je je bij mij welkom en begrepen voelen. Van jongs af aan houd ik me bezig met het spirituele en ben ik zeer geinteresseerd in alles wat leeft. Bel mij niet als je alleen maar een ja of een nee wil horen en niet verder wilt kijken. Zonder interesse in jezelf en de ander komt er geen inzicht, is er geen vraag en ook geen antwoord. Ik geef open en eerlijk advies, ik zeg wat ik zie. Vaak zijn de dingen die ik zeg meteen duidelijk, maar soms vallen ze later pas op hun plek. De energie van het universum is complex en voor ons niet altijd te begrijpen. Je krijgt alleen het antwoord wat het universum je wil meegeven. Een welkomstgroet van medium EVS.

Getuigenissen Evs

Lieve Evs, bedankt voor het fijne gesprek. Hopelijk mag ik u heel gauw weer bellen.

Orchidee

Je hebt me veel duidelijkheid gegeven. Je kon alles heel goed plaatsen en de dingen klopten die je me vertelde. Ik hoop aan de slag te gaan en een manier te vinden om dit alles snel achter me te laten. Erg bedankt.

Anoniem

Heel erg bedankt. Zeer helder gesprek en precies waar ik inzit en moet doen. Dank.

Anoniem

Ik ben blij met de kaartleggingen bij evs. Ze geeft duidelijke uitleg en ik heb veel inzicht gekregen in mijn situatie.

Anthony

Evs geeft heel duidelijke informatie waarvan ik voel dat het kan kloppen. Een aanrader.

Hilde

Lieve evs wat een gesprek, eens iets helemaal anders dan de meeste op de lijn hier gebruiken. Was heel aangenaam en leerrijk om jou bezig te horen, duidelijk informatie. Ik kan jou iedereen aanraden. Gewoon top. Zoveel raakpunten en herkenningen, en goede raad die we zeker gaan opvolgen, grtjs Emiel en Angelique.

angelique

Lieve EVS, Dank voor dat fijne gesprek met jou. Wat heb jij een mensenkennis. Er zat heel veel waars in wat je zei terwijl je dat niet kon weten. Ik was boos, toch had je geduld met mij en toen ik had opgehangen besefte ik dat ik helemaal rustig was geworden, door jou. Ik ben echt blij dat ik jou gebeld heb. Superbedankt en zeker tot een volgende keer.

PvdV

Dankje voor je Reading, is me veel duidelijk geworden over de chemie, tussen mij en mijn ex k. De innerlijke stukken van mij en mijn ontwikkeling in dit proces, veel duidelijkheid gekregen in accepteren en loslaten. Jeroen.

Jeroen

Dank je

Evs is geduldig en luistert goed naar je vraag. Ze onthoud je ook en is eerlijk in haar waarnemingen.

Voetbalmoeder

Dank je wel voor de uitleg. Ik ben er heel blij mee. Het was duidelijk, uitgebreid en je gaf hele goede inzichten. Wat een opluchting.

Asje

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Evs

PIN 2675

Dit is de profielpagina van medium Evs. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven