Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Freyaa

Medium Freyaa

Heldervoelend  -  Kaartleggen  -  Luisterend oor     0909 1919 -     0903 416 36

Freyaa - PIN 2509

Heldervoelend - Kaartleggen - Luisterend oor

Bel Freyaa op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Ik ben Freyaa, een heldervoelend medium die door middel van de kaarten eenvduidellijk antwoord kan geven op al jevragen. Tevens ben ik ook een gesprekscoach en kan ik je met raad en een luisterend oor helpen.

Getuigenissen Freyaa

Hi Freya. Ontzettend goed en verhelderend gesprek net met jou gehad. Nu vallen puzzelstukjes op hun plek en ik kan weer ademen.Ik heb hoop en vertrouwen en begrijp nu dat het niet voor niets is geweest dat ik jou moest bellen. Ik heb nu vertrouwen en bel je gauw weer. Een goed weekend. Gr Rita.

Rita

Beste Freyaa,

Al twee keer is uw voorspelling met betrekking tot werk (twee verschillende sollicitaties) uitgekomen. Heel knap. Ik ga u vaker bellen.

Groetjes.

D

Je bent lief en bondig en je wist er zelfs een soort van tijd bij te geven. Met alles wat je zei had je de nagel op de kop. Ik ga nu van dag tot dag verder met mezelf, zoals je zei, want ik kan hoopvol verder. Hartelijk dank en tot weder horen, dikke knuffel.

Hoopvolle A

Ziet dingen heel goed in. Ik hoop dat je voorspellingen uitkomen. Je verdient meert dan 5 sterren. Ik heb al meerdere mediums gebekt maar JIJ voelt dingen HEEL goed aan.

Nunu

Top. Lieve freyaa ik ging jou laten weten als jou voorspelling waarheid wordt .lieve freyaa het contact dat u voorspeld hebt is uitgekomen alsook over mijn werk dat u perfect invoelde dat ik zelfstandige ben . jou waarnemingen zijn zuiver en jou manier van coaching en de kern die je aanraakt zoals je zegt dat de weg even belangrijk is dan het resultaat. Ik heb superadviezen gekregen die ik opgevolgd heb tijdens mijn proces maar het resultaat van een andere aanpak heeft echt bewezen dat je echt supergoed bent . Je bent een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar vooruitgang en resultaat en jou voorspellingen die gewoon uitkomen woow freyaa jij bent mijn FAVORIET . Heel veel dank en ik probeer jou nog te bereiken omdat je voortdurend in gesprek staat

.

Marita

Bijzondere vrouw. Heel erg goed. Ik zal je zeker vaker bellen. Dank je voor het mooie consult.

Anny

Lieve freya sorry de verbinding werd verbroken.
Super bedankt voor al je adviezen.

Liefs Daphne .

Daphne

beste freyaa,

u bent geweldig goed in het helder voelen van situaties die nog gaan komen en in het verleden. u wist precies te zeggen met wie en wanneer. u hebt dan ook nog is een aangename warme lieve stem. heb maar 1 aanrader en dat is medium freyaa.top gewoon ik bel u zeker weer. grtjs Hank.

hank

Heel veel dank voor je prachtige en bijzondere consult. Ik laat spoedig van mij horen.
Lieve groetjes van de ?engelen lichtwerker?.

Monica

Gisteravond net u gepraat over B. Echt enorm bedankt.u bent zo goed en zo duidelijk. Heb hier geen woorden voor. Er staan te weinig geruigenissen voor wat u kunt. Ik ben degene die u steeds met een andere telefoon belde gisteren laat. Echt bedankt voor alles. Niet te geloven hoe goed.

A

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Freyaa

PIN 2509

Dit is de profielpagina van medium Freyaa. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven