Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Friso

Medium Friso

Heldervoelend  -  Relatiecoach  -  Hoogsensitief     0900 0945 -     0903 416 36

Friso - PIN 2536

Heldervoelend - Relatiecoach - Hoogsensitief

Bel Friso op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Mijn naam is Friso. Al vanaf jonge leeftijd ben ik mij ervan bewust dat er meer is tussen hemel en aarde dan de meeste mensen waarnemen. Ik leerde al snel dat niet iedereen op dezelfde wijze naar de wereld kijkt als ik. Mijn ervaring op mijn eigen wandelpad heeft mij bijgebracht om nooit op te geven zelfs als je door de bomen het bos niet meer ziet, voor alles is er een oplossing en ik kan jou daarmee helpen en begeleiden. Zit je vast met levensvragen, met jezelf, met jouw relatie, met jouw job of andere vervelende problemen waar je geen uitweg in ziet, aarzel dan zeker niet om mij te contacteren wellicht kan ik jou verder helpen op jouw levenspad. Je kan steeds aankloppen bij mij met al jouw vragen of problemen niets is mij vreemd er bestaan geen taboes. Ik ben heldervoelend, high sensitive, ben relatiecoach, werk met energieen en ben gespecialiseerd in fotoreading. Graag hoor of lees ik jullie, warme groet Friso

Getuigenissen Friso

hallo friso
sinds maandag 14/1 zijn we terug samen, het voelt goed. dus zoals je zei denk ik idd ook dat zijn liefde nooit weggeweest is. dank je voor de steun en hulp.

sonja

Dank je heel kort en krachtig. De moed dat ik weer nodig had. Als hij terug toenadering zoekt geef ik een seintje.

sonja

Top.

E

Hartelijk dank Friso voor jouw analyse van mijn man zijn familiebedrijf. Ik contacteer jou zeker nog. Veel liefs, Ann.

Ann

Heel goed. Indrukwekkend.

Shanti

Ik vind een prestatie wat je allemaal uit een foto haalt. Hoe goed je het kan waarnemen. Daarnaast bedankt voor je adviezen en je rustige vriendelijke stem.
Ik laat je zeker het vervolg nog weten.
Groetjes AM.

AM

Friso je bent een hele fijne en rustige man. Bij jou heb ik echt het gevoel dat het klopt wat je zegt.Kwam helemaal tot rust bij jou.Je wist ook dingen die ik jou niet verteld heb. Dit was voor herhaling vatbaar.

H

Ik ben heel tevreden over wat je mij verteld hebt. de beschrijving van de persoon waarvoor ik iets vroeg klopte helemaal. Dank je wel .

Christel

Beste Friso ik heb onlangs contact met je gehad en je hebt me hoop en vertrouwen gegeven. Je bent aanwinst op deze lijn dus ik hoop oprecht dat je talent ontdekt wordt. Je bent zuiver en concreet. Heel veel succes.

Lila

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Friso

PIN 2536

Dit is de profielpagina van medium Friso. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven