Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Hophe

Medium Hophe

Medium  -  Gidscontact  -  Kaartleggen     0909 1919 -     0903 416 36

Hophe - PIN 2677

Medium - Gidscontact - Kaartleggen

Bel Hophe op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Hoi lief mens. Even van je pad. Graag help ik jou de weg te vinden. Door de hulp van Aartsengel Michael en de kaarten komen we er wel uit, zodat jij terug vreugdevol en dynamischer het leven kan ervaren. Warme groetjes van medium Hophe.

Getuigenissen Hophe

SUPER ben je Hophe. Je hoeft niks te vertellen.
Ze ziet het gewoon. Liefs Brenda.

Brandy

Hophe is een heel lief en emphatische vrouw. Geeft duidelijke antwoorden en is heel erg to the point. Ik heb je een aantal keren gesproken ik was verbaasd met alles. Wat je mij wist te vertellen. Alles wist te omschrijven. Zo mooi zo duidelijk. Hophe bied echt hulp vanuit haar hart en is zeer begaafd. De antwoorden zijn zuiver en helder vanuit haar gave een echt talent. Bedankt Hophe voor je mooie consulten en succes voor de toekomst.

Anoniem

Heel fijn aangenaam gesprek. Ze zat er helemaal juist op, wist dingen die klopte zonder dat ik iets moest zeggen. Ze heeft mijn energie volledig weer juist terug gebracht en fantastisch geholpen. Haar naam waardig. En een mooie kijk op wat komen zal. Een pracht van een dame en zeker de moeite waard. Ik ga haar zeker nog eens contacteren. Fijne reading waar ik echt iets aan heb. Dank je wel. X.

Haydee

Hophe is een lieve geduldige vrouw. Die zonder dat je zelf wat hoeft aan te geven ziet wat er speelt in je leven. Bijzonder wat ze allemaal kon zien. Dank je wel.

b

lieve Hophe, excuses mijn credits waren op. Ik vond het een heel fijn gesprek met u. Merci. De vrouw waarvan u vond dat ze een mooi naam heeft.

anoniem

Bedankt hophe je bent een topper echt de moeite waard om te bellen spreek je gauw weer.

Wendie

Dag Hophe, jouw voorspelling was zo hard uitgekomen en ik ben er superblij mee. Je weet wel met die collega.

D

Een geduldig medium die tot in de details aan geeft wat zij ziet. Goed luisteren als zij spreekt, dan vormt zich gaandeweg het gesprek een volledig beeld van haar lezing. Uit het gesprek kun je dan exact de belangrijke aandachtspunten halen. Die zijn helder en geven je aan wat je zelf kunt ondernemen in het geheel. Heel nuttig; ik heb er veel aan gehad. Dank u wel.

J.

Wouw, gewoon top hoe zij het gewoon verteld. Dingen die al meteen uitkwamen. Dingen waarvoor jij belt die zij al meteen zelf zegt zonder dat je iets moet zeggen.

H

Lieve kundige dame. Blij met de reading. Laat het weten of en wanneer het uitkomt.

Dankuwel.

Liefs, Karin.

Karin

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Hophe

PIN 2677

Dit is de profielpagina van medium Hophe. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven