Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Marian

Medium Marian

Heldervoelend  -  Lenormand kaarten  -  Tarotkaarten     0900 0945 -     0903 416 36

Marian - PIN 2154

Heldervoelend - Lenormand kaarten - Tarotkaarten

Bel Marian op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Hallo, mijn naam is Marian. Jaren geleden, bijna teveel om te tellen, ben ik begonnen met het leren van de Tarot en Lenormandkaarten en uw vraag of vragen zal ik dan met behulp van deze kaarten beantwoorden. In de tussentijd heb ik mijn kennis uitgebreid met andere orakelsystemen die ik dan ook gebruik voor het telefonisch consult

Getuigenissen Marian

Een fijn antwoord waar ik mee verder kan. bedankt.

saskia

Wat heb je goed gezien dat ik niet zonder werk zou komen. En dan ook nog wat voor soort bedrijf. Dat is ontzettend knap. Je weet gewoon alles. Topper op de lijn ben je Marian.

Anoniem

Wat een lieve vrouw en wat een snel antwoord geeft deze vrouw. Dank je wel lieverd en ik laat nog weten of je voorspelling uit komt. Liefs Sonja.

Sonja

Lieve Marian had vanacht een fijn gesprek. Je sloeg de spijker op zijn kop en hebt mijn vragen snel en op een lieve manier beantwoord.heel erg bedankt daarvoor. Mijn gevoel zat goed.
Liefs van mij.

Sonja

Hoi Maria, zojuist heel helder beeld door jou gekregen jij zegt het zelf de wat een andere medium ook al zei. Je bent een topper. Ik beveel Maria aan vele andere de moeite waard. Wat een duidelijkheid en zeer lief schatje een knuffel v mij. Grt J.

J

Sorry Marian, de verbinding werd verbroken door te weinig credits. Ik zal je later vandaag opnieuw bellen en zorgen dat er meer tijd aanwezig is.
Ik stuur jou een foto over wie het gaat zodat jij je op haar kunt invoelen. Op dit moment blokkeert mijn paragnostische gave inzake haar. Ik ontvang dus geen tot zeer weinig info van mijn gidsen.

Groetjes Maarten.

Maarten

Bedankt marian ik ben blij dat ik jou gevonden heb. wat je hebt gezegd klopte hellemaal
.
Nora.

Nora

Marian

Bedankt voor het fijne gesprek .Ik kom hier om je een compliment te geven.

Hartelijke dank.

Angelo

Bedankt Marian voor je gesprek en duidelijkheid. Super mooi hoe je het formuleerde en ik hoop dat het klopte wat je over ons zei.

Michelle

bedankt,zal afwachten.gelijk uw gezegt hebt.bedankt voor de bevestigen dat met mij alles goed komt.en dat mijn huis snel verkocht zal worden.

Valentine

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Marian

PIN 2154

Dit is de profielpagina van medium Marian. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven