Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Sarah

Medium Sarah

Heldervoelend  -  Helderziend  -  Helderhorend     0909 1919 -     0903 416 36

Sarah - PIN 2064

Heldervoelend - Helderziend - Helderhorend

Bel Sarah op via volgende telefoonnummers:
  NL  0909 1919
  BE  0903 416 36

Hallo, ik ben medium Sarah. 16 jaar geleden begon ik zaken waar te nemen die ik niet meteen kon plaatsen. Het begon met een gevoel. Ik voelde dat er op dat moment iets gaande was met iemand uit mijn omgeving, nam mijn telefoon, belde die op en vroeg rechtstreeks wat er was gebeurd. Die persoon was stomverbaasd en ik kreeg de bevestiging dat er net iets was gebeurd. Vanaf dat moment is mijn zoektocht begonnen en werd ik mij bewust dat ik uitverkoren was om boodschappen door te geven. Het was geen gemakkelijke weg omdat het niet enkel bij gevoel bleef. Het zien en horen kwamen erbij. Ik moest er mee leren omgaan. Eens ik dat kon, wist ik dat ik mijn gave mocht delen met jullie allen. Laat mij u antwoorden geven op de vragen die u bezig houden en laten we samen zoeken naar het antwoord. Het antwoord die u kan leiden tot geluk. Veel licht en liefde Sarah.

Getuigenissen Sarah

Lieve Sarah, ik heb je zojuist voor de 2-de keer gesproken. Ik vind je heel goed, en je geeft vertrouwen en veel positiviteit. Dankjewel Karin xx.

Karin

Zij is echt de definitie van GEWELDIG. Ze heeft zoveel bevestigd. En ook echt onmiddellijk. Ze is DE helderziende. Wat een powerrrrrrrr. Val haar niet al te veel lastig want wanneer ze online is, wil ik haar niet delen met jullie :( .

Nuria

Lieve Sarah,

Wat heb je gelijk gehad ivm werk. Het ene zou stoppen en er zou direct iets anders in de plaats komen.
Ik hoop je vlug weer te spreken. Ik heb je eea te vertellen en ook nog te vragen.
Je bent een Topper.
Mvg. Lies.

Lies

Ik hoefde maar een paar woorden uit te spreken. Sarah ziet en weet alles. Maar het allerbelangrijkste is dat ze oplossingen aanreikt. Het was een zeer waardevol gesprek. Ik bel zeker nog terug.

Lies

Lieve Sarah,

Mijn credits waren op.maar ik wil u via deze weg heel erg bedanken voor uw gesprek. U bent zo n lieve dame. U klonk wat ziek aan uw stem. Heel beterschap toegewenst.
Liefs S.

souad

Sorry Sarah me batterij van me telefoon was leeg. Op het moment dat ik je wilde zeggen dat ik weg zou vallen viel ik weg.

Dave

Lieve Sarah.

enkele weken,maanden geleden had je me telkens gerust gesteld met te zeggen hij komt terug in je leven. Dat is nu gebeurt na 3maand. ik dank je voor telkens de goede raad en de goede gesprekken. je bent een 5+ sterren waard.
veel liefs.
a.

a

Lieve Sarah,Wat ben je goed .leg je de situatie goed uit.Ik vind je een schat.Liefs van Jacq X.

Jacq

Ik heb jou net gesproken. Mijn credits waren op. Ik laat het je nog weten wanneer jouw voorspelling is uitgekomen.

Anoniem

Sarah,
dank je voor je mooi en zuiver consult. Was erg raak en ben benieuwd of de voorspellingen uitkomen. je bent ten zeerste aan te raden.

Juan

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Sarah

PIN 2064

Dit is de profielpagina van medium Sarah. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven