Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Tess Sharity

Medium Tess Sharity

Helderziend  -  Paragnost  -  Heldervoelend     0900 0945 -     0903 416 36

Tess Sharity - PIN 2661

Helderziend - Paragnost - Heldervoelend

Bel Tess Sharity op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Hoi Ik ben Tess ook wel bekend als Sharity. Ik ben transmedium/paragnoste. Ik geef inzicht in situaties betreffende het verleden,het heden en de toekomst.Ik beantwoord alle levensvragen.Wat ik daar voor nodig heb zijn je eigen naam en geboortedatum en van diegenen die belangrijk voor jou zijn betreffende je vraag. Daarnaast leg ik ook kaarten, de lenormand en de engelenkaarten.Ik probeer ten allertijde een zo kort en bondig mogelijke reading te geven zodat je alle hand vaten aangereikt krijgt waardoor je zelf in je kracht komt te staan je eigen keuzes vorm te geven. Jouw geluk en balans hervinden is wat voor mij centraal staat.Uiteraard kan je ook ten aller tijde voor een luisterend oor bij mij terecht.Liefs Tess/Sharity

Getuigenissen Tess Sharity

Heb twee keer contact gehad met Tess. Een spontane grappige dame, doe professioneel is en zuiver doorgeeft wat ze ziet en voelt. Geen moeilijke scenario?s, maar duidelijk aangeeft wat er aan de hand is en wat er staat te gebeuren. Een lieve pittige dame die oprecht helpt. Dank je wel Tess.

G.

Wat een toppertje. Leuk mens en een heerlijk accent. Wat ze zei over een persoon klopte helemaal. Wanneer ze iets niet door krijgt zegt ze het eerlijk en gaat niet zomaar wat verzinnen. Kan alles duidelijk vertellen en weet ook wat er speelt.Tess ik heb echt een leuk geprek met je gehad., heb nog steeds een smile op mojn gezicht. Zodra het uitkomt bel ik je. Heb er alle vertrouwen in.

Jen

Ik wilde nog even dank je wel zeggen. Ik heb echt veel aan onze gesprekken en de wijze waarop jii vertaalt;). dus Thanks.

EB

Dank je wel voor het fijne gesprek.
Je weet erg veel en je bent erg lief ook haha :)
Tot over een paar maandjes :).

Angelique

Tess
Jij bent werkelijk een geschenk uit de hemel.
A x.

Ann

Dank je wel Tess. Je hebt mij echt weer in mijn kracht gezet. Ik heb een aantal favorieten waar jij er nu zeker 1 van bent.

EB

topconsulente.. bedankt voor de vele info op korte tijd , goeie beschrijving van persoon voor wie ik belde klopt volledig. ook hoe ik me voel in de situatie heb je perfect omschreven , dank u Tess.

R

Beste Sharity, zoals beloofd. Dank voor je zuivere reading. Je ging in razend tempo. Het stukje niet straight zijn dat ligt in de juridische kant. Daar is nog één en ander te winnen. Je voelt goed aan. Groet, M.

M

Geweldig Medium . echt de moeite waard .

J

Wauw. Erg goed en zuiver medium. Komt zelf met zaken naar voren die kloppen en die ik zelf nog niet had verteld. Je bent een topper.

Dikke knuffel
Astrid.

astrid

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Tess Sharity

PIN 2661

Dit is de profielpagina van medium Tess Sharity. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven