Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

medium Tess Sharity

Medium Tess Sharity

Helderziend  -  Paragnost  -  Heldervoelend     0900 0945 -     0903 416 36

Tess Sharity - PIN 2661

Helderziend - Paragnost - Heldervoelend

Bel Tess Sharity op via volgende telefoonnummers:
  NL  0900 0945
  BE  0903 416 36

Hoi Ik ben Tess ook wel bekend als Sharity. Ik ben transmedium/paragnoste. Ik geef inzicht in situaties betreffende het verleden,het heden en de toekomst.Ik beantwoord alle levensvragen.Wat ik daar voor nodig heb zijn je eigen naam en geboortedatum en van diegenen die belangrijk voor jou zijn betreffende je vraag. Daarnaast leg ik ook kaarten, de lenormand en de engelenkaarten.Ik probeer ten allertijde een zo kort en bondig mogelijke reading te geven zodat je alle hand vaten aangereikt krijgt waardoor je zelf in je kracht komt te staan je eigen keuzes vorm te geven. Jouw geluk en balans hervinden is wat voor mij centraal staat.Uiteraard kan je ook ten aller tijde voor een luisterend oor bij mij terecht.Liefs Tess/Sharity

Getuigenissen Tess Sharity

Sprakeloos. S P R A K E L O O S na dit consult. Wat is dit een OPRECHTE VRIENDELIJK dame die je tijd niet verspild en BAM de spijker op de kop slaat. Een echte ECHTE aanrader. Ik ga jou zeker weten vaker bellen. Grote knuffel van mij.

Imane

Tess, je bent een schat. Ik praat zo graag met je. Fantastisch ben je. liefs.

E

Your the besttttttttt. Period.

Nunu

Je had gelijk. Je zei er gaat tussen mij en hem een grote verandering plaats vinden tussen 18-23 november. Na twee maanden geen contact vroeg hij of we de 21ste samen wat te drinken.

Elise

Lieverd, hoe vaak ik je ook bel je blijft hetzelfde zeggen. Er zijn ook dingen die je toen vertelde uitgekomen. Dus kijk echt uit naar de komende tijd wat R betreft. Het gesprek viel uit maar zoals gewoonlijk hoor je me snel weer haha. Veel liefs van mij.

Cynthia

Buiten gewoon top Medium. Doortastend, zeer kundig en met veel respect voor de beller geeft deze dame een Reading waar men U tegen zegt. Dankbaar voor de mooie en verhelderende gesprekken.

Armand

ik vind je zo een lieve en oprechte paragnoste. Bedankt voor dit fijne gesprek.
Marion.

Marion

wat je me verteld hebt klopt. Dubbele dikke duim . Warme knuffel. xxxx.

Daniella

Heb twee keer contact gehad met Tess. Een spontane grappige dame, doe professioneel is en zuiver doorgeeft wat ze ziet en voelt. Geen moeilijke scenario?s, maar duidelijk aangeeft wat er aan de hand is en wat er staat te gebeuren. Een lieve pittige dame die oprecht helpt. Dank je wel Tess.

G.

Wat een toppertje. Leuk mens en een heerlijk accent. Wat ze zei over een persoon klopte helemaal. Wanneer ze iets niet door krijgt zegt ze het eerlijk en gaat niet zomaar wat verzinnen. Kan alles duidelijk vertellen en weet ook wat er speelt.Tess ik heb echt een leuk geprek met je gehad., heb nog steeds een smile op mojn gezicht. Zodra het uitkomt bel ik je. Heb er alle vertrouwen in.

Jen

Getuigenis plaatsen

Getuigenis verzenden

Medium Tess Sharity

PIN 2661

Dit is de profielpagina van medium Tess Sharity. Op zoek naar een ander medium?
Kies dan hieronder eerst een medium en klik vervolgens op "bezoek profiel".


Of ga onmiddellijk naar het overzicht van alle online mediums.

 Naar overzicht online mediums  


Naar Boven