Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

Horoscoop Maagd door mediums

Horoscoop Maagd

20 april 2021
Uw horoscoop van vandaag


Het is een nobel streven om gewoon gelukkig te zijn met wat je hebt.
Het lijkt soms wel of je alles in een mum van tijd weer afschrijft. Dat is natuurlijk hartstikke zonde.
Op die manier zul je je nooit iets eigen maken en je komt niet tot diepere relaties. Maak je niet al te druk over die ene kwestie.
Je hoeft niet alles alleen op te lossen.

Horoscoop Waterman door mediums
Horoscoop Vissen door mediums
Horoscoop Ram door mediums
Horoscoop Stier door mediums
Horoscoop Tweelingen door mediums
Horoscoop Kreeft door mediums
Horoscoop Leeuw door mediums
Horoscoop Maagd door mediums
Horoscoop Weegschaal door mediums
Horoscoop Schorpioen door mediums
Horoscoop Boogschutter door mediums
Horoscoop Steenbok door mediums

Sterrenbeeld Maagd

Extra mediums informatie

Uitleg over sterrenbeeld Maagd

Van 23 augustus tot 22 september.

Je bent geboren onder het zodiacteken of sterrenbeeld Maagd. Je straalt zorgzaamheid uit en bent behulpzaam voor de mensen om je heen. Het is belangrijk dat je een partner zoekt die je voldoende liefde kan geven, hier mag je best kieskeurig zijn, geduld is een mooie deugd. Op die manier kan je openbloeien in een relatie, de relatie aftoetsen en je uiteindelijk veilig voelen. Als Maagd tracht je naar een stabiele, betrouwbare relatie met een communicatieve partner. Je moet vooral kunnen praten in een relatie.

Geboren tussen 23 augustus en 22 september.

Als enige sterrenbeeld in de dierenriem wordt het sterrenbeeld Maagd vertegenwoordigd door een vrouw. Je bent als sterrenbeeld Maagd precies en verfijnd en erg gesteld op je hygiëne en netheid, dit reflecteert het vrouwelijke dat in u zit. Je bent soms in gedachten verzonken en probeert alles steeds te analyseren en dingen te perfectioneren. Hierdoor is het soms onrustig in je hoofd.

Van alle zonnetekens is Maagd het beste thuis in zorgzaamheid en het voeden van een geliefde. Je doet er alles voor om uit te zoeken wat een partner precies prettig vindt en bespaart kosten nog moeite om daarin te voorzien. Je hecht veel waarde aan een geliefde die ook begrijpt wat jij prettig vindt. Toch moet je uw geliefde laten weten wat voor u belangrijk is. Je voelt je het meest op je gemak in een langdurige relatie waarin je voldoende tijd krijgt om de relatie vorm te geven.

Als sterrenbeeld maagd heb je de neiging om je emoties te verbergen voor anderen, hierdoor zal je niet snel nieuwe vriendschappen aangaan of een bepaalde afstandelijkheid houden bij nieuwe vriendschappen. Je focust teveel op je eigen tekortkomingen en hebt schrik dat anderen deze zullen opmerken.

Als sterrenbeeld maagd maak je voor alles plannen, zo maar een dagje weg dat lukt niet, je wil alles van te voren plannen en zo perfect mogelijk regelen en uitstippelen. Door je steeds nadenken en analytisch redeneren ben je in staat om zaken wetenschappelijk aan te pakken en je hebt dan ook interesse in wetenschap en onderzoek. Je kan de motieven van een ander al snel doorgronden en je zal je dus niet snel laten beetnemen of oplichten.

Je analytische vermogen stelt je ook in staat om te bemiddelen tussen partijen die in conflict liggen met elkaar. Je bent als maagd leergierig en wil steeds orde brengen in de wanorde. Het is nooit ordelijk of logisch genoeg voor een maagd, daar waar andere sterrenbeelden zaken relativeren, gaat de maagd door met analyseren en ordenen. Vergeet jezelf dus niet af en toe geestelijk wat rust te gunnen!

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Maagd en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Maagd in het leven.

behulpzaam
betrouwbaar
analytisch
kieskeurig
sceptisch
oordeelkundig
kritisch
geduldigUw persoonlijke horoscoop?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven