Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

Horoscoop Tweelingen door mediums

Horoscoop Tweelingen

20 april 2021
Uw horoscoop van vandaag


Je hebt talent en ambitie en toch heb je de afgelopen tijd maar weinig uitgespookt.
Nu werk je ineens keihard. Probeer je de verloren tijd in te halen, of ben je bang voor een deadline? Jij beweert dat er geen specifieke reden voor is.
Wanneer jij een mening hebt, dan steek je die niet onder stoelen of banken.
Iemand is het zeker niet met jou eens.

Horoscoop Waterman door mediums
Horoscoop Vissen door mediums
Horoscoop Ram door mediums
Horoscoop Stier door mediums
Horoscoop Tweelingen door mediums
Horoscoop Kreeft door mediums
Horoscoop Leeuw door mediums
Horoscoop Maagd door mediums
Horoscoop Weegschaal door mediums
Horoscoop Schorpioen door mediums
Horoscoop Boogschutter door mediums
Horoscoop Steenbok door mediums

Sterrenbeeld Tweelingen

Extra mediums informatie

Uitleg over sterrenbeeld Tweelingen

Van 21 mei tot 20 juni.

Je bent geboren onder het zodiacteken of sterrenbeeld Tweelingen. Je straalt intelligentie uit, kan multi-tasken en bent ook goed in communicatie. Tweelingen zijn levendig en energiek, altijd te vinden voor een intellectuele uitdaging. Je vindt het communicatieve aspect van een relatie net zo belangrijk als het fysieke contact. Wanneer je een balans kan vinden met iemand die je op intellectueel en lichamelijk vlak raakt, ben je niet meer te houden. Laat gewoon de sleur niet in je relatie komen, blijf impulsief, fantasierijk en gelukkig.

Geboren tussen 21 mei en 20 juni.

Mensen die geboren zijn onder het sterrenbeeld Tweelingen hebben een tweeledige persoonlijkheid, zijn complex, tegenstrijdig en moeilijk te definiëren. Het positieve hiervan is dat ze zich makkelijk kunnen aanpassen, maar aan de andere kant hebben ze hierdoor twee aangezichten en zijn ze wispelturig.

Het sterrenbeeld Tweelingen is verbonden met Mercurius, de planeet van de kindertijd en de jeugd, en degenen die hieronder vallen hebben daardoor ook de deugden en ondeugden die zo typisch zijn aan jonge mensen.

Als sterrenbeeld tweeling ben je bijzonder aantrekkelijk en charmeer je iedereen rondom je. Net als een kind ben je vol fantasie en ben je gelukkig en zorgeloos. Je wil constant nieuwe prikkels ontvangen, je zoekt de uitdaging op, je bent als tweeling steeds op zoek naar nieuwe activiteiten, hobby's of uitdagingen. Voor ene tweeling is het leven een groot spel dat altijd nieuwe wendingen en frisse stimulansen moet bieden. Als tweeling is zwaar werk en een job met teveel routine voor u uit den boze. Tweelingen hebben het soms moeilijk om beslissingen te nemen en nog moeilijker zich daar aan te houden.

Een tweeling is hartelijk, vriendelijk, gul en attent voor de mensen om zich heen. Net als een kameleon zich aanpast aan zijn omgeving, past een tweeling zich aan de situatie of mensen om zich heen aan. Je veelzijdigheid, scherpzinnigheid en intelligentie maakt dat je jezelf kan aanpassen aan elke situatie en de situatie naar je hand kan zetten. Tweelingen hebben dus een scherpe, intuïtieve en briljante intelligentie en ze zijn dol op het oplossen van raadsels en mysteries, alsook op het vergaren van kennis.

Als tweeling ben je redelijk handig en met je analytische geest kan je een situatie al snel doorzien. Je bent niet te mooi om ook advies aan anderen te vragen. Neem niet te veel hooi op je vork. Probeer 1 project per keer af te ronden en niet meerdere projecten te starten zonder er ooit 1 af te werken.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Tweelingen en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Tweelingen in het leven.

complex
levendig
flexibel
energiek
impulsief
fantasierijk
twijfelaar
gelukkigUw persoonlijke horoscoop?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven