Welkom

De mobiele pagina Medium.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

Tarotkaart Rad van fortuin door mediums

Tarotkaart Rad van fortuin

De Grote Arcana  -  Zelfontdekking
Tarotkaart van 5 december : Rad van fortuin
De Tarotkaart Rad van Fortuin is een symbool die verwijst naar de krachten van toeval en het lot, deze tarotkaart toont hoe alles in het leven met elkaar verbonden is. Het Rad van fortuin of het rad van het leven omdat alles in ons leven een cirkelbeweging maakt. We beleven hoogtepunten en dalen, maar alles staat in relatie tot elkaar. Wanneer jij als persoon gelukkig bent, dan heeft dat ook gevolgen voor je partner, je collega's op het werk. Ook het spreekwoord 'de ene zijn dood is de andere zijn brood' kan hier zijn oorsprong in vinden, aangezien alles met elkaar verbonden is kan de tegenslag van de ene persoon een succes voor jezelf betekenen.

De Tarotkaart Rad van Fortuin is een tarotkaart die opduikt in je leven omdat je lot zonder waarschuwing aankomt. De Tarotkaart Rad van Fortuin is er om u op voorhand te laten aanvoelen dat er iets op komst is, dat je hiervoor moet open staan en jezelf moet voorbereiden op de komst van een verandering in je leven. Wanneer je begrijpt dat de mensen en situaties om je heen een invloed hebben op je leven en dus ook oog gaat krijgen voor de ander, dan kan je als het ware ook je eigen lot al sneller begrijpen en voorzien. Als je bijvoorbeeld wil zien dat je baas gaat verhuizen, dan is dat een kans om je lot in eigen handen te nemen en te solliciteren voor deze baan. Elk begin leidt tot een einde en elk einde kondigt een nieuw begin aan, deze cirkelbeweging is kenmerkend aan de Tarotkaart Rad van Fortuin.

De Tarotkaart Rad van Fortuin kondigt verandering in je leven aan, en deze verandering zal er snel komen. Zorg dat je deze verandering tijdig opmerkt en je kan mee met de flow van de cirkelbeweging en je zal mooie hoogtepunten beleven! Merk je de verandering te laat op, dan kan het zijn dat je door de cirkelbeweging mee naar beneden getrokken wordt door anderen die je het succes niet gunnen.

Eenmaal de cirkelbeweging van het de Tarotkaart Rad van Fortuin op gang komt is er geen stoppen meer aan. Merk je de verandering te laat op, aanvaard dan je lot en ga mee met de flow en zie het als een nieuwe kans omdat de cirkel na een dal weer omhoog zal gaan.

De moraal van de Tarotkaart Rad van Fortuin is dat of je nu goede of slechte tijden beleeft, elke periode in je leven zal niet eeuwig duren. Je hebt geen controle over de tijdsduur van mooie gelukkige en voorspoedige perioden, maar evenmin aan perioden waarin het slechter met je gaat. Strijd er niet tegen, maar ga mee met de flow van het leven.
De tarotkaarten van de zelfontdekking willen je enkele levenslessen meegeven. In elke tarotkaart zit een bepaalde moraal, leer deze begrijpen en je zal innerlijk verrijken en tot zelfontdekking komen. Leer beseffen dat alles wat je doet gevolgen heeft voor mensen, dieren en je omgeving. Dit besef zal je doen groeien als mens.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra mediums informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven